TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Vind Jouw Perfecte Zadel bij Total Bikefitting

Voor de fietser het juiste zadel

Comfort en Prestatie

Op zoek naar het ideale zadel? Bij Total Bikefitting begrijpen we dat comfort en prestatie hand in hand gaan. Of je nu een racefiets, mountainbike of toerfiets hebt, de juiste keuze van je zadel is essentieel voor een optimale fietservaring. Ons assortiment omvat zadels van topmerken als ISM, Pro, en Ergon, elk ontworpen met jouw comfort en prestatie in gedachten.

ISM, Pro en Ergon Zadels

  • ISM Zadels: Bekend om hun unieke ontwerp dat drukpunten vermindert en een betere doorbloeding mogelijk maakt. Ideaal voor zowel professionele als recreatieve fietsers.
  • Pro Zadels: Bieden een perfecte mix van comfort en efficiëntie, met een reeks opties die passen bij diverse fietsstijlen en rijhoudingen.
  • Ergon Zadels: Ergonomisch ontworpen voor maximale ondersteuning en comfort, perfect voor lange tochten en ruig terrein.

Persoonlijk Advies

Met aandacht voor je fietshouding, flexibiliteit en de maat van je zitbotjes helpen we je bij het kiezen van het juiste zadel. Ons doel is om je rijervaring te verbeteren door het bieden van het ultieme comfort en efficiëntie.
Bezoek ons in de studio in Nijverdal of bekijk ons aanbod online in onze webshop. Bij Total Bikefitting staan we klaar om jou te voorzien van het perfecte zadel, afgestemd op jouw unieke behoeften.

PRO ZADELS

 INFORMATIE PRO


ERGON ZADELS


INFORMATIE ERGON


ISM ZADELSINFORMATIE ISM

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn