TOTAL BIKEFITTING 
fietsmeting in perfectie

Inlegzolen voor je fietsschoenen

Lake custom made inlegzolen       

 Currex Bikepro inlegzolen 

Het belangrijkste contactpunt tussen fietser en fiets zijn jouw voeten. Deze carbonnen custom made steunzolen van Lake zijn speciaal ontwikkeld om tijdens het fietsen je voeten optimaal te ondersteunen. Als je met je eerste Lake custom insole je fietsschoen aantrekt, zit je fietsschoen als gegoten. Je voet staat nu volledig op je nieuwe carbonnen inlegzool en krijgt een perfecte ondersteuning tijdens je trapbewegingen. Door deze volledige drukverdeling onder je voet heb je een volledige krachtontwikkeling op je pedaal. “100% contact = 100% krachtoverbrenging”

De Raven 0.3 thermo series inlegzolen met een composiet voetboog zijn ontworpen om te worden gevormd naar jouw voet. De hielkom van de zool heeft kleine sleuven rond de bovenste straal zodat de cup kan uitzetten voor grotere voeten. Deze spleten kunnen al dan niet zichtbaar zijn na het vervormen. Raven 0.3 thermo series van het merk Syksol inlegzolen zijn compatibel met de meeste fietsschoenen. Deze binnenzolen zijn doormiddel van onze warmtevormbare technologie in onze studio Total Bikefitting aanpasbaar aan de vorm van je natuurlijke voetboog. Hierdoor ontstaat 100% contact tussen pedaal en jouw voet.

Als je met je eerste Currex BikePro inlegzolen je fietsschoen aantrekt, zit je fietsschoen als gegoten. Je voet staat nu volledig op je nieuwe steunzool en krijgt een perfecte ondersteuning tijdens je trapbewegingen. Door deze volledige drukverdeling onder je voet heb je een volledige krachtontwikkeling op het pedaal en dankzij de optimale pasvorm meer kracht bij het duwen en trekken van je pedaal. Daarnaast verbeteren deze inlegzooltjes je bloedcirculatie en lossen zo het grote probleem van verdoofde tenen en zere voetzolen op. Een luxe die je na een rondje biken niet graag meer kwijt wilt.

De BikePro inlegzooltjes zijn verkrijgbaar in 3 type zooltjes HIGH, MEDIUM en LOW. Met behulp van onze Currex  footdisc systeem (thermische voetplaat) worden je voeten opgemeten en wordt bepaald welk type voet je hebt. Eventuele knieklachten, brandende en vermoeide voeten of een mindere effectieve krachtverdeling op de pedalen kunnen het gevolg zijn van voeten die niet goed ondersteund worden. Tijdens een Total Bikefitting krijg je de mogelijkheid om deze CurrexSole te testen.


Lake Custom inlegzolen van het merk Syksol in de maat S | M | L | XL


Currex Bikepro inlegzolen van het merk Currex in de maat LOW | MEDIUM | HIGHMEER INFORMATIE


MEER INFORMATIEMaattabel

Welk type inlegzool heb jij? Ontdek het hier binnen 1 minuut


 Klik op de onderstaande button INSOLE FINDER

Button voor de pagina maattabel inlegzolen van Currex en LakeGeïnteresseerd in een voet analyse? neem dan contact op met ons
Logo Shimano Nederland


Logo bikefitting.com


Logo Pro zadels


Logo Lake Cycling de beste fiestschoenen ooit


Logo Currex Bike Pro


Logo Swisseye fietsbrillen met leesgedeelte


Logo Stox Energy Socks Amsterdam


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn