TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Welkom bij Total Bikefitting ''fietsmeting in perfectie''

Wij zorgen voor de juiste balans op je fiets 

Ik ben Karin Bosgra en mag de mensen graag goed op de fiets zetten zodat ze weer met plezier fietsen


Ik ben Karin Bosgra en samen met Marcel en onze dochter
Lobke wonen we in het mooie Nijverdal aan de rand van de Sallandse heuvelrug. Naast het plezier voor fietsen mag ik ook graag wandelen. Na mijn C.I.O.S opleiding in Heerenveen ben ik 32 jaar werkzaam geweest als zwemonderwijzer/coördinator op het Twentebad in Hengelo, dit heb ik altijd met veel plezier mogen doen. In oktober 2020 kreeg ik de kans om een eigen Total Bikefitting studio en een Total Bikefitting webshop te openen in het pand van Herman Beleef fietsen te Nijverdal. Een Scott Experience Center in het walhalla van mountainbiken, wielrenners en gravelbikers aan de rand van de Sallandse Heuvelrug waar een ieder een prachtige Scott fiets kan kopen of uit kan proberen.

Na 1 jaar dit te hebben gecombineerd met mijn werk op het Twentebad ben ik per 1 november 2021 fulltime als zelfstandige gaan werken in mijn studio Total Bikefitting. Met mijn passie voor fietsen en het super leuke vak als bikefitter ben ik 5 dagen per week bezig om fietsers de juiste positie en balans te geven op hun MTB, Race of Gravelbike. Het werken met het team van Herman beleeffietsen en het enthousiasme van alle fietsers kan ik mijn werk als bikefitter elke dag  met veel passie uitvoeren.

De samenwerking met Marcel, die de hele website en webshop maakt en onderhoud hebben we met z’n tweeën in 1 jaar tijd al iets heel moois neergezet. Het mooie aan dit vak is dat het plezier voor fietsen voor de fietser alleen maar kan groeien wanneer de fietspositie goed is afgestemd dit geeft voor mij elke keer weer meer motivatie om het vak goed uit te voeren.

Graag zie ik je in onze studio Total Bikefitting voor een fietsmeting in perfectie.

Sportieve groet,
Karin

 


Ik ben Marcel Bosgra, en getrouwd met Karin. Samen hebben wij één dochter Lobke. Karin en ik wonen in Nijverdal aan de voet van het nationale park de Sallandseheuvelrug. Ik ben werkzaam  bij Nemaco Bouwmachines Mijn grootste passie is mountainbiken en dan vooral in mijn eigen omgeving Holten, Nijverdal, Hellendoorn en natuurlijk in het prachtige land Zuid Afrika midden in het mountainbike walhalla waar jaarlijks de Cape Epic mountainbike meerdaagse wordt gehouden. Hier kun je fantastisch  crossen over spectaculaire singel trails met prachtige uitzichten over de bergen en de oceaan.

Toen de South African MTB Experience organisatie mij benaderde om het centraal aanspreekpunt te zijn voor retailers in Nederland hoefde ik daar niet over na te denken als gepassioneerde mountainbiker. Nadat ik zelf deze 10 daagse South African MTB Experience had gereden op de wwas ik zwaar onder de indruk van de diversiteit in trails en contrasten. Ik geloof enorm in het concept waarbij retailers met passie voor MTB partner kunnen worden van deze 10 daagse en daar 1e aanspreekpunt voor te zijn in Nederland.

Total Bikefitting is de 1e partner geworden van de South African MTB Experience als event omdat Karin zelf al door heel zuid Afrika heeft gereisd. Karin verteld je graag over dit prachtige land met veel contrasten in het bijzonder op de Westkaap. Om deze reden is Karin partner geworden van het event zodat ze geïnteresseerden kan informeren en voorbereiden op deelname. Dit event past exact bij mijn Total Bikefitting activiteiten verteld Karin.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een 10 South African MTB Experience kijk dan op MTB SA


Sportieve groet,
Marcel

 

Ik ben Karin Bosgra en mag graag fietsen op de Sallandseberg en omgeving


Karin Bosgra tijdens de opleiding Offroad fitting te Belgie


Ik ben Karin en ik ben bezig met de hoogte van een zadelpositie


Ik ben Karin en geniet van de fietssport vandaar dat ik mijn eigen Total Bikefitting studio ben begonnen
Ik ben Karin Bosgra en mag graag op mijn MTB fietsen in de Hellendoornseberg


Marcel en Karin Bosgra tijdens een MTB toertocht richting Dalfsen


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn