TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Wij zorgen voor de juiste balans op je fiets

Ik ben Karin Bosgra en mag de mensen graag goed op de fiets zetten zodat ze weer met plezier fietsen

 

Ik ben Karin Bosgra en samen met Marcel en onze dochter Lobke wonen we in het mooie Nijverdal aan de rand van de Sallandse heuvelrug. Naast het plezier voor fietsen mag ik ook graag wandelen. Na mijn C.I.O.S opleiding in Heerenveen waar ik afgestudeerd ben als bewegingsagoog, ben ik 32 jaar werkzaam geweest als zwemonderwijzer/ coördinator op het Twentebad in Hengelo, dit heb ik altijd met veel plezier mogen doen. In oktober 2020 kreeg ik de kans om een eigen Total Bikefitting studio en een Total Bikefitting webshop te openen in het pand van Herman Beleef fietsen te Nijverdal. Een Scott Experience Center in het walhalla van mountainbiken, wielrenners en gravelbikers aan de rand van de Sallandse Heuvelrug waar een ieder een prachtige Scott fiets kan uit proberen of kan kopen.


Na 1 jaar dit te hebben gecombineerd met mijn werk op het Twentebad ben ik per 1 november 2021 fulltime als zelfstandige gaan werken in mijn studio Total Bikefitting. Met mijn passie voor fietsen en het super leuke vak als bikefitter ben ik 5 dagen per week bezig om fietsers de juiste positie en balans te geven op hun MTB, Race of Gravelbike. Het werken met het team van Herman beleeffietsen en het enthousiasme van alle fietsers kan ik mijn werk als bikefitter elke dag  met veel passie uitvoeren.

De samenwerking met Marcel, die de hele website en webshop onderhoud hebben we met z’n tweeën in 3,5 jaar tijd al iets heel moois neergezet. Het mooie aan dit vak is dat het plezier voor fietsen voor de fietser alleen maar kan groeien wanneer de fietspositie goed is afgestemd dit geeft voor mij elke keer weer meer motivatie om het vak goed uit te voeren.

Graag zie ik je in onze studio Total Bikefitting voor een fietsmeting in perfectie.

 Sportieve groet,
Karin


Ik ben Marcel Bosgra mijn dagelijkse werkzaamheden zijn al 34 jaar bij Nemaco Bouwmachines. Naast mijn betrokkenheid bij Nemaco Bouwmachines, cross ik graag door de bossen op mijn mountainbike, mijn favoriete routes zijn; Holten, Nijverdal, Hellendoorn, en natuurlijk het adembenemende Zuid-Afrika.

Samen met Rob Last werk ik aan de startup Zuid Afrika MTB Experience. Onze organisatie heeft vestigingen in zowel Nederland als Zuid-Afrika. Als enthousiaste mountainbikers hebben we zelf ervaren dat mountainbiken op de Westkaap van Zuid-Afrika een buitengewone en zeer unieke ervaring is. Ons doel is om gepassioneerde mountainbikers een onvergetelijke reis te bezorgen, exclusief, kleinschalig, sociaal, avontuurlijk en veilig.

Het 10-daagse evenement omvat 2 reisdagen en 8 MTB-dagen. De begeleiding van en naar het vliegveld en de trails is uitstekend georganiseerd. Je fietst over de mooiste EPIC single trails van de Westkaap onder leiding van onze ervaren lokale gidsen. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Als organisatie hebben we toegang tot een trailnetwerk van 1200 kilometer verdeeld over 6 gebieden binnen een straal van 30 kilometer. Elke trail dag is anders en uniek; het gevoel is moeilijk te beschrijven, je moet het echt zelf ervaren.

Hoewel we geen primair prestatiegericht evenement zijn, is het uiteraard belangrijk en goed om te weten waar je aan begint. De Zuid Afrika MTB Experience schudt je niet zomaar uit je mouw. Totaal kilometers: 430 km Totaal hoogtemeters: 6600 m

 

MTB Zuid-AfrikaSportieve groet,
Marcel

Ik ben Karin Bosgra en mag graag fietsen op de Sallandseberg en omgeving


Karin Bosgra tijdens de opleiding Offroad fitting te Belgie


Ik ben Karin en ik ben bezig met de hoogte van een zadelpositie


Ik ben Karin en geniet van de fietssport vandaar dat ik mijn eigen Total Bikefitting studio ben begonnen
Ik ben Karin Bosgra en mag graag op mijn MTB fietsen in de Hellendoornseberg


Marcel en Karin Bosgra tijdens een MTB toertocht richting Dalfsen


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn