TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Fietsbrillen met leesgedeelte

Sportbrillen voor recreatief en sportief gebruik.

Ontdek de ideale fietsbril voor zowel recreatieve als sportieve fietsers, nu verkrijgbaar bij Total Bikefitting. Maak kennis met onze Swisseye fietsbril, een perfecte blend van techniek en comfort, speciaal ontworpen voor fietsliefhebbers zoals jij. Deze hoogwaardige sportbril is vervaardigd in Zwitserland en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Het flexibele, anti-allergische materiaal garandeert een comfortabele pasvorm, terwijl de duurzame anti-mist- en anti-krasbewerking zorgt voor een helder zicht tijdens elke rit. Bovendien beschermt deze bril je ogen volledig tegen UVA-, UVB- en UVC-stralen.

GARDOSA RE + S BIFOCALE

GARDOSA RE + BIFOCALE


A:126 mm | B:22 mm | C:39 mm | D:67 mm | E:120 mm

A:134 mm | B:22 mm | C:41 mm | D:75 mm | E:120 mm


Het unieke van de Swisseye fietsbril is het ingebouwde leesgedeelte, ideaal om je navigatie, sporthorloge of fietscomputer moeiteloos af te lezen terwijl je fietst. Kies uit drie soorten correcties voor het leesgedeelte: +1.50, +2.00, en +2.50, zodat je altijd scherp zicht hebt. De Gardosa RE + Bifocale fietsbril komt met meekleurende glazen en een stijlvol matzwart montuur met subtiele rode accenten. De speciale ventilatie in de glazen voorkomt het aandampen, en de anti-allergene rubberen neusbrug en beentjes zorgen voor extra stabiliteit en draagcomfort.

Deze fietsbril is beschikbaar in maten S en M. Bekijk onze maattabel op totalbikefittingwebshop.nl voor meer informatie. Bestel nu en haal je nieuwe fietsbril op in onze Total Bikefitting studio of laat hem gemakkelijk thuisbezorgen via onze webshop. Ervaar het verschil en fiets met meer comfort en duidelijk zicht!

Specificaties:

Ventilatiesysteem
Foto Chrome lenzen
Leeslenzen (bifocale lenzen)
Rubberen, geribbelde pootjes
Inclusief microvezel tas en koffer
Verkrijgbaar met lenzen in +1.50, +2.00 en +2.50 d.p.t.
Onbreekbaar montuurmateriaal TR90, polycarbonaat lenzen


Extra bij te bestellen blanke brillenglazen met leesgedeelte +1,50, +2,00, +2,50 voor de Gardosa RE + Bifocale. Zeer gemakkelijk in de winterperiode wanneer de zon niet vaak meer in je gezicht schijnt. De Brillenglazen zijn makkelijk te wisselen.

De brillenglazen kun je bestellen via onze webshop en ze zijn verkrijgbaar in onze studio. 

Niet verkrijgbaar voor de Gardosa S uitvoering! 


FREERIDE BIFOCALEDe Freeride Bifocale fietsbril combineert stijl met sportiviteit, perfect voor de modebewuste fietser. Het glanzend zwarte montuur geeft je een trendy look, terwijl het anti-allergische rubber op de neusbrug en beentjes zorgt voor opmerkelijke stabiliteit en draagcomfort. Beschikbaar in drie leescorrecties: +1.50, +2.00 en +2.50, biedt deze bril een verrijkte fiets- en motorervaring. Kies jouw ideale sterkte en geniet van de rit in stijl!

 

 

A:126 mm | B:22 mm | C:39 mm | D:67 mm | E:120 mm

Specificaties:

Leeslenzen (bifocale lenzen)
Verkrijgbaar met lenzen in +1.50, +2.00 en +2.50 dpt
Rubberen neusbrug en uiteinden van de pootjes
Onbreekbaar montuurmateriaal TR90
Polycarbonaat lenzenE-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn