TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Inlegzool voor je fietsschoenen

Currex Bikepro

Logo van Currex GmbH BikePro insole
Je voeten vormen de cruciale verbinding met je fiets. Om deze reden zijn de BikePro steunzolen van Currex ontworpen, met als doel je voeten tijdens het fietsen de best mogelijke ondersteuning te bieden. Beschikbaar in drie varianten – HIGH, MEDIUM, en LOW – zorgen deze inlegzooltjes voor een aangepaste pasvorm die specifiek op jouw voettype is afgestemd. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze geavanceerde Currex footdisc systeem, een thermische voetplaat die een nauwkeurige meting van je voeten verzorgt. Onvoldoende ondersteuning kan leiden tot knieklachten, branderige gevoelens, vermoeidheid in de voeten of inefficiënte krachtoverbrenging tijdens het trappen. Bij Total Bikefitting bieden we je de kans om deze CurrexSole zelf te ervaren en het verschil in comfort en prestatie te voelen.

Zodat je voet te allen tijde goed voelt

Om te garanderen dat je voeten ook tijdens lange tochten comfortabel aanvoelen, zijn de CURREX BikePro® inlegzolen speciaal ontworpen naar de vorm van jouw voet. Hierdoor wordt je hiel perfect omsloten door de fietsschoen, krijgt je voetboog de nodige ondersteuning, en kan de voetzool met zijn 70.000 zenuwuiteinden volledig ontspannen op de CURREX BikePro® inlegzolen rusten

Currex inlegzolen

Maximale energieoverdracht naar het pedaal

De kracht en het ritme van je rit worden grotendeels bepaald door je voorvoet, die je bewegingen direct overbrengt op het pedaal. Daarom is de CURREX BikePro® uitgerust met een zorgvuldig ontwikkelde Poron Pad in het voorvoetgedeelte. Maak je klaar om je persoonlijke records te verbreken.

Currex inlegzolen
Currex inlegzolen

Onverwachte stabiliteit op het juiste moment 

Stabiliteit wanneer je het het minst verwacht maar het meest nodig hebt: dat is wat de zwarte middenvoetbrug van de CURREX BikePro biedt. Deze kernfunctie zorgt voor een optimale krachtverdeling over de voetzool en stimuleert je spieren bij iedere beweging. Het resultaat is een actievere voet en een verbeterde bloedcirculatie doorheen je hele fietstocht.

Currex inlegzolen


Op maat gemaakt voor jou

Omdat elke voet en beweging uniek is, staan we sceptisch tegenover het idee van een starre binnenzool die precies de vorm van je voet volgt. In plaats daarvan introduceerden we de dynamische CURREX-inlegzool, gebaseerd op duizenden bewegingsanalyses. Dit heeft geresulteerd in een systeem waarmee elke fietser in één van de drie profielen kan worden ingedeeld, met speciale aandacht voor de voetvorm en de uitlijning van de beenas.
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn