TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Ontdek de Comfort van ISM Zadels

Weg met Zadelpijn

Bij Total Bikefitting weten we dat zadelpijn een van de grootste ergernissen kan zijn voor elke fietser. Daarom presenteren we met trots ISM zadels, speciaal ontworpen om zadelpijn te verlichten en zelfs te voorkomen. Of je nu een fervent triatleet bent, tijdritten rijdt, of geniet van mountainbiken of racefietsen, een ISM zadel is jouw sleutel tot comfort.

Aanbevolen door professionals

ISM zadels staan bekend om hun unieke ontwerp dat gericht is op het verlichten van drukpunten, waardoor ze een favoriet zijn bij urologen, stomaverpleegkundigen en gynaecologen. Ze bieden een oplossing voor diverse soorten zadelpijn, of het nu gaat om ongemak bij de zitbotjes, het stuitje, of aan de voorzijde.

Vind jouw perfecte match

Bij Total Bikefitting begrijpen we dat elke fietser uniek is. Daarom staan we klaar om je te helpen het ISM zadel te vinden dat perfect bij jou past. Vergeet de dagen van oncomfortabele ritten; met een ISM zadel geniet je van elke kilometer.
Bezoek onze studio in Nijverdal of blader door onze webshop om jouw ideale ISM zadel te vinden. Laat zadelpijn niet langer je fietsplezier in de weg staan. Kies voor ISM bij Total Bikefitting en fiets comfortabeler dan ooit tevoren.


PS 2.0 zadel ISM (30)

PL1.0 zadel ISM (30)

PN 1.0 zadel ISM (25)


 

PN 3.0 zadel ISM (30)

PN 4 ZERO zadel ISM (30)

PM 2.0 MTB zadel ISM (30)

Deze PM 2.0 ISM zadel is zeer geschikt voor de mountainbikers, cyclocrossers en de gravelbikers


Versta de Cijfers en Hardheid van ISM Zadels

Bij ISM zadels zul je merken dat ze anders benoemd worden dan je misschien gewend bent, inclusief een cijfer bij elk model. Dit cijfer is een indicatie van de hardheid van het zadel. Het uitdrukken van de zachtheid of hardheid van een zadel is complex, maar ISM maakt dit inzichtelijk.

Betekenis van de Namen

  • Elke term bij ISM zadels heeft een specifieke betekenis die past bij het gebruik van het zadel:
  • PR (Performance Recreation): Ideaal voor recreatief gebruik.
  • PL (Performance Long): Ontworpen voor lange afstanden.
  • PS (Performance Short): Perfect voor korte races.
  • PN (Performance Narrow): Speciaal voor wie een smaller zadel prefereert.
  • PM (Performance Mountain): Gemaakt voor mountainbike avonturen.

Over de hardheid

Het nummer dat aan de zadelnaam is toegevoegd, verwijst naar de hardheid. Een hoger getal betekent meer vulling, wat resulteert in een zachter zadel. Bijvoorbeeld, een PS 2.0 met een hardheid van 30 is zachter dan een PN 1.0, die een hardheid van 25 heeft. De ISM Touring valt op met een zachtheid van 60. Uniek aan ISM is het gebruik van foam en gel dat zelfs na druk veerkrachtig blijft, in tegenstelling tot goedkopere zadels waarbij je uiteindelijk op de harde schaal terechtkom

 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn