TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Lake custom inlegzool voor je fietsschoenen

Warmte vervormbare inlegzool voor de fietsschoenen Het belangrijkste contactpunt tussen fietser en fiets zijn jouw voeten. Deze carbonnen custom made steunzolen van Lake zijn speciaal ontwikkeld om tijdens het fietsen je voeten optimaal te ondersteunen. Als je met je eerste Lake custom insole je fietsschoen aantrekt, zit je fietsschoen als gegoten. Je voet staat nu volledig op je nieuwe carbonnen inlegzool en krijgt een perfecte ondersteuning tijdens je trapbewegingen. Door deze volledige drukverdeling onder je voet heb je een volledige krachtontwikkeling op je pedaal. “100% contact = 100% krachtoverbrenging”

Volg je natuurlijke voetboog

De Raven 0.3 thermo serie inlegzolen van Syksol, voorzien van een composiet voetboog, zijn speciaal ontwikkeld om zich perfect naar jouw voet te vormen. De hielkom bevat subtiele sleuven bij de bovenrand, die ruimte bieden voor uitbreiding om ook grotere voeten comfortabel te accommoderen. Afhankelijk van de aanpassing kunnen deze spleten wel of niet zichtbaar blijven. Geschikt voor de meeste fietsschoenen, passen deze inlegzolen zich door onze speciale warmtevormende techniek in de Total Bikefitting studio naadloos aan de unieke vorm van jouw voetboog aan. Dit zorgt voor een perfecte verbinding met het pedaal, met als resultaat een 100% contact en overbrenging van kracht.

Zodat je voet te allen tijde goed voelt

Om ervoor te zorgen dat je voeten tijdens een mooie lange toertocht altijd goed aanvoelt. Wordt de vorm van deze Lake custom inlegzolen  doormiddel van onze warmtevormbare technologie in onze studio Total Bikefitting aangepast aan de vorm van jouw natuurlijke voetboog.

Warmte vervormbare inlegzool voor de fietsschoenen
Warmte vervormbare inlegzool voor de fietsschoenen


Onverwachte stabiliteit op het juiste moment

De zwarte carbonnen voetbrug is het hart van de Lake Custom insole. De krachten worden optimaal verdeeld onder de voetzool en uw spieren worden bij elke stap gestimuleerd. Dit activeert je voet en stimuleert de bloedcirculatie gedurende de hele cyclusVolle kracht terug op het pedaal

Raven thermo serie 0.3 inlegzolen zijn gebouwd met een semi-geribbeld bovendek dat je voet helpt om een ​​ontspannen positie te behouden en weerstand te bieden tegen overmatige afvlakking bij belasting.


De linkse en rechtse warmte vervormbare inlegzolen voor de fietsschoenen
Bovendek van de warmte vervormbare inlegzool voor de fietsschoenen


Individueel aangepast

De voet stabiliseren met een ondersteunende binnenzool is de beste manier om je comfort te verbeteren, prestaties te verbeteren en jou te beschermen tegen blessures. Onze warmtevormbare technologie zorgt ervoor dat de Raven 03 thermo series zich aanpast aan de vorm van jouw natuurlijke voetboog en 100% ondersteuning biedt in je wielerschoen
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn