TOTAL BIKEFITTING
''fietsmeting in perfectie''

Ervaar de Perfectie van Ergon Zadels 

Samensmelting van Comfort en PrestatieRider en Bike samen als één.

Bij Total Bikefitting begrijpen we dat fietsen meer is dan alleen trappen; het is de harmonie tussen rijder en fiets. Elk deel van de fiets moet in perfecte afstemming zijn met het lichaam voor een optimale fietservaring. Dit geldt zeker voor het zadel, waar een groot deel van je lichaamsgewicht rust. Daarom presenteren we met trots onze Ergon zadels, speciaal ontworpen om deze eenheid te faciliteren en comfort te bieden zonder de prestaties te compromitteren.

SM-serie: Ergonomie en Bewegingsvrijheid

De SM-serie is het antwoord op de zoektocht naar het perfecte MTB-zadel. Deze zadels bieden zitcomfort tijdens klimmen en volledige bewegingsvrijheid tijdens afdalingen, zonder dat je last hebt van gevoelloosheid of discomfort.

SM dames S/M  

SM dames M/L

SM heren S/M

SM heren M/L


INFORMATIEINFORMATIE


SMC Core-serie: Revolutionair Zitcomfort

Met de SMC Core-serie ga je een stap verder. Ervaar ongeëvenaard zitcomfort dankzij de Core 3D-technologie. Deze zadels verminderen druk en voorkomen gevoelloosheid, waardoor je ook op langere MTB-tochten het maximale comfort behoudt, zonder in te leveren op technische prestaties.

SMC Core dames S/M

SMC Core dames M/L

SMC Core heren S/M

SMC Core dames M/L


INFORMATIEINFORMATIE


Verkrijgbaar in onze studio in Nijverdal of via onze webshop, bieden Ergon zadels de perfecte combinatie van ergonomie, comfort en bewegingsvrijheid. Kies voor Ergon zadels bij Total Bikefitting en transformeer je fietservaring.
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn